Arrangement

 
 

26

NOV

Seminar om Arkitektur & Lindring

Arrangør:
PAVI, Videncenter for Rehabilitering og Palliation
Kontaktperson:
Kirstine Falk
Navn:
Kirstine Falk
Telefon:
21 75 08 14
E-mail:
kfalk@sdu.dk
Start dato:
26.11.2014 09:30
Stednavn:
PAVI, Videncenter for Rehabilitering og Palliation, SDU
Adresse:
Øster Farimagsgade 5 A, 1. sal
By:
København K
Telefon:
21 75 08 14
Pris:
gratis men kræver tilmelding

Beskrivelse:

Arkitekturen i det danske sundhedsvæsen gennemgår i disse år store forandringer med etableringen af sundhedshuse, supersygehuse, nye plejehjem, hospicer, kræftrådgivninger og meget andet.

 

Men hvad skal der til for at patienter, personale og pårørende trives i arkitekturen? Hvordan bruger vi den viden, der findes? Hvordan imødekommes brugerne i de mange forskellige typer arkitektur? Og hvad er succeskriterierne for helende og lindrende arkitektur?

 

PAVI, Videncenter for Rehabilitering og Palliation inviterer til seminar om lindrende arkitektur. Vi ønsker at give et bredere billede af hvad sundhedsarkitektur kan være, særligt med fokus på arkitekturen omkring mennesker med livstruende og måske dødelig sygdom. Palliation har fokus på at lindre lidelse og styrke livskvalitet; det omfatter både (sundheds)faglig og frivillig indsats samt patientens fysiske rammer og omgivelser.

 

Seminaret skal åbne for dialog på tværs af fag og institutioner - og forhåbentlig bringe os alle videre med nogle af de mange spørgsmål, der opstår i arbejdet med sundhedsarkitekturen.

 

Projektet Arkitektur & Lindring

Seminaret er del af projektet ”Arkitektur og Lindring”, støttet af Realdania og forankret i PAVI, Videncenter for Rehabilitering og Palliation, Statens Institut for Folke- sundhed, Syddansk Universitet. Et projekt, der har fokus på rammerne (herunder designprincipper) for lindring til mennesker ramt af livstruende sygdom.

 

Deltagere og tilmelding

Seminaret er målrettet fagpersoner, der arbejder med etablering og design af sundhedsarkitektur. Seminaret er gratis og tilmelding kan ske ved at sende en mail til graversen@sdu.dk med dit navn, titel og organisation. Tilmeldingsfristen er d. 26. okt. Der er et begrænset antal pladser.

Download program
 
 
 
 

Kontakt

REHPA

rehpa@sdu.dk

Telefon: 21 74 73 72

Efteruddannelse og kurser i palliation